Услуги и продукти

Обясняване на настолни игри – служителите в клуба могат да обяснят правилата на голяма част от настолните игри в колекцията ни. Не е задължително да сте играли съвременни игри, за да посетите клуба.

Организиране на рождени дни и празненства – имаме опит в организиране на рождени дни за деца над 8-годишна възраст и лични тържества като моминска вечер. Освен да организираме рожден ден на място при нас, може да наемете експерт по настолни игри, който да дойде на посочено от вас място, заедно с подбрани заглавия и да модерира игри. Недостатъкът на този модел на работа е, че изборът на игри ще е ограничен и може да не отговаря напълно на интересите на децата, докато на място при нас може винаги да се реагира спрямо индивидуалностите на гостите.

Организиране на тиймбилдинг събития с настолни игри – поради разнообразието от настолни игри в колекцията ни можем да организираме събития на място в офиси за малки и големи екипи с различни цели – опознаване, стиковане, забавление и др.

Наем на настолни игри – при нужда от игри под наем, потърсете ни и ще реагираме спрямо времето за наем и типа на игрите, които искате. Не всички заглавия се отдават поради специфика на вид части и т.н.

Настолни игри за вкъщи/подарък – разполагаме с рафт с настолни игри (над 50 български и чужди заглавия) за продажба. Ако търсите конкретно заглавие, може да го поръчате чрез нас за доставка от чужбина. Можем да ви посъветваме, ако не сте решили какво точно търсите и да ви покажем как изглежда играта от нашата библиотека с игри.

Аксесоари за игри – при нас може да намерите разнообразие от протектори за карти, зарчета и др.аксесоари, които да поддържат колекцията ви от игри в добър вид и да удължат “живота” на игрите.

Заведение – клубът е заведение, т.е. може да пиете топли и студени напитки, коктейли и да опитате от сандвичите, които правим.