Начини за посещение на клуба

От началото на м.септември направихме някои промени в предлаганите варианти за посещение.

Актуалните възможности са:

чрез дневна карта (4 лв/човек) – важи в деня на закупуване. При всяко посещение се слага печат на специална бонус карта. Шестото посещение е безплатно (простата математика сочи, че така за 20 лв вход за 6 посещения цената на посещение е 3,33 лв)

-месечна карта (20 лв/човек) – картите важат от дата до дата на закупуване, т.е. могат да се закупят по всяко време, а не само в началото на месеца. Освен достъп до библиотеката на клуба, месечните карти дават и 10 % намаление на напитки (без крафт бири) на притежателите си. Хората с месечни карти участват безплатно или с отстъпка в специалните събития и турнири в клуба.

-намаление за хора с ISIC карти – 25 % намаление от дневния вход (т.е. 3 лв/ден) и активна бонус програма за безплатно шесто посещение. В дните сряда и четвъртък – и 10 % намаление на напитки (без крафт бири) .

-закупуване на артикул от магазина към клуба (настолни игри, МТГ продукти, слийвове и т.н. Не важи за напитки.) – създаваме тази опция, тъй като смятаме за основен плюс на клуба спрямо онлайн магазините това, че хората идват при нас, за да играят.

Ако искате да водите сесия на ДнД, но приятелите ви нямат комплект зарчета за нея и трябва да си набавят такива няма нужда да търсят други варианти – идвате в клуба, купувате си зарчета и играете без да заплащате допълнителен вход за деня на покупката.

Ако искате да играете кежуъл МТГ – идвате, взимате си бустър/кутийка/слийвове и т.н. и играете без да заплащате дневния вход.

Ако искате да си купите настолна игра, но не сте сигурни каква – идвате и заплащате дневен вход, играете игрите от библиотеката ни и ако решите да закупите игра, ви връщаме парите за дневния вход под формата за карта за безплатно посещение следващия път. (тъй като смятаме, че логиката за покупка на настолна игра е този “първо виждам – после купувам”).

Надяваме се чрез тези четири начина на посещения на клуба да покриваме нуждите на различни типове хора. Отворени сме за обратна връзка и идеи в тази насока.