Настолни игри за дома в условията на ограничени социални контакти

Днешната реалност ни изправя пред избори. Един от тях е този да ограничим ли или не социалните си контакти. Истината е, че нашият бизнес модел би пострадал при отлив на посетители, но също така смятаме, че здравето на хората – на посетителите ни и на близките им – е на първо място. Слагаме тук линк към най-подробната статия, която четохме, свързана с вируса и мерките, които е добре да бъдат взети.

Както казахме – клубът има нужда от посетители, за да продължи да функционира. Ние се опитваме да спазваме хигиенните препоръки и следим актуалната ситуация и допълнителни препоръки към бизнеса.

Решихме, че е редно да помислим и за хората, които искат да ограничат социалните си контакти. От днес до 26.03. (защото всяка оферта трябва да има краен срок) предлагаме продукти от щанда ни с настолни игри и аксесоари с намаления. Така може да се снабдите с настолни игри за дома, които да играете сами или със семейството си.

Първа група оферти

В клуба имаме разнообразие от над 60 настолни игри за продажба- голяма част от тях са игри за двама. Със сигурност това е по-малко разнообразие от това, което може да намерите в онлайн магазините, но ние можем да ви препоръчаме игра на място, може да видите компонентите й и да направите най-добрия избор, който ще ви осигури часове забавление и развлечение.

Разполагаме с тематични тестета карти – от карти по Хари Потър и Рик и Морти, до специални травъл карти, които са по-тесни и не могат да се огъват и мокрят (не че скоро някой ще пътува някъде…).

А D&D е толкова комплекно нещо, че ако до сега сте си казвали “Нямам време да започвам”, може би сега ще ви се отвори. На щанда ни ще намерите както основните книги, така и достъпни стартър комплекти с готови герои, зарчета, приключение и т.н., които са идеални за начална точка и неопитни все още ДМ-и.

Ние имаме и личен сантимент към оцветяването на миниатюри – това е особено хоби, което може и да не е за всеки, защото изисква около 3 часа за оцветяване на 1 миниатюра и внимание към детайла, но…ако ще стои вкъщи…На щанда ще намерите комплекти само с боички или комплекти с базови цветове бои, малка фигурка и четка, които са ок за начало на хобито. Имаме и разнообразие от миниатюри, така че няма да се налага да спрете само с 1 фигура.

Втора група оферти

В клуба се играе много МТГ. Тази оферта би могла да е полезна за хора, които искат да вложат средства в бустъри или по-цялостни комплекти като бъндъли или декбилдъри, за да си работят над тестетата вкъщи.

Трета група с оферти

Тази оферта е специално за хората, които искат да вложат време в подреждане на колекцията си с карти или най-накрая ще намерят време да слийвнат някоя по-голяма игра. На щанда ни има голямо разнообразие от размери и дебелина протектори.

И така – надяваме се в Русе ситуацията да остане спокойна. Призоваваме още веднъж да се грижите за себе си и да не идвате в клуба, ако не се чувствате добре, ако скоро сте пътували в чужбина или сте имали контакти с хора, пътували в чужбина.

А ние високо ще оценим, ако решите да подкрепите клуба чрез закупуване на продукти за свободното си време от нас.