НАСТОЛНИ ИГРИ ПОД НАЕМ

Минаха почти 2 месеца откакто не можем да ви посрещнем в мястото, което развивахме с толкова желание и ентусиазъм.

Тъй като ние разполагаме само със закрита площ, не е ясно още колко време няма да можем да възстановим традиционната си дейност. Но можем да развиваме нетрадиционна.

От тази седмица започваме да предлагаме игри под наем при следните условия:

1.Клубът е отделил около 100 от 250 игри от колекцията си.

2.Наемът е със следните условия:

-наемна цена 15 лв. за 7 дни;

-игрите са разделени на 3 категории S, M, L. Наемната цена от 15 лв. важи за 3 игри от S категория, две игри от М категория и 1 игра от L категория. Списък може да видите тук.

-при наемане се оставя депозит в размер на 70% от пазарната цена на игрите. Хора с месечни карти и редовни посетители в клуба не дължат този депозит или го дължат в намален размер по преценка на управителя.

-игрите могат да се вземат на място в клуба в сряда, петък и неделя от 16:00 до 18:00 ч или да бъдат доставени до адрес в рамките на гр.Русе безплатно в същите дни от 18:00 до 20:00 ч

-при взимане на място получавате ваучер за 10% намаление от бъдеща покупка на настолни игри от нас.

3.Към игрите могат да бъдат добавени крафт бири или вино. Цените им ще са с 20% намаление от цената в менюто. Списъкът с напитки и актуални наличности може да видите тук.

4.При наемане се подписва договор, който описва правата и задълженията на двете страни.

5.Към услугата „наем на игри“ може да се добави услуга „консултация за правила на игрите“. Тази услуга е с продължителност от 60 минути и се осъществява чрез дистанционна връзка в предварително уговорено удобно и за двете страни време. Включва:

-помощ за нареждане на компонентите при начало на играта;

-обяснение на целите на играта и основни правила;

-препоръки за стратегии за успех;

-обяснение на често допускани грешки при игра.

Цена на услугата: 10 лв. Заплаща се заедно с наемната цена за игри.

6.След връщане на игрите те ще бъдат „карантинирани“ за 48 часа и ще могат да бъдат отново наети след изтичане на този срок.

7. При наемането на игри – взимане и доставка, следва да се спазват всички санитарно-хигиенни изисквания (служителите са с маска и ръкавици, посетителите са с маска; осигурена е наличност на дезифектанти в помещението).

Ако се колебаете коя игра да наемете, може да ни пишете съобщение във фейсбук или имейл и ние ще ви консултираме.

Напомняме, че клубът разполага и с магазин, в който има настолни игри, карти и аксесоари. Може да разгледате наличните артикули тук.

Надяваме се заедно да продължим да поддържаме огъня на любовта към настолните игри, а защо не и да намерим нови хора, които искат да играят и да се забавляват със семействата си.